Dialoog: UNESCO, GSF, ESU en OBESSU

  • webinar
  • Live
  • Mmmhhh tu sembles intéressé par "Live". Clique sur les mots clefs qui te plaisent... et hop ne rate plus rien les concernant. A toi de jouer !

Ter gelegenheid van Zero Discrimination Day 2021 zullen het GEM-rapportteam van UNESCO en het World Student Forum, ESU & OBESSU een interactief webinar organiseren over de bevindingen en aanbevelingen van het regionale rapport van 2021. Het evenement zal de activiteiten van jongeren uit de regio belichten die pleiten voor de bescherming van de rechten van elk kind, inclusief hun recht om naar school te gaan en te leren, ongeacht hun identiteit en woonplaats.

Deze ervaringen zullen helpen om de 3,7 miljoen kinderen in de regio die geen onderwijs hebben, beter te begrijpen en om veelbelovende door jongeren geleide veranderingsinitiatieven te delen. Deelnemers zullen een verklaring van jongeren presenteren waarin ze schetsen hoe ze meer betrokken zouden willen worden bij het ontwerp en de implementatie van inclusief onderwijsbeleid om aan nationale besluitvormers te presenteren.

Het format omvat een presentatie van het nieuwe regionale rapport voor 2021 en discussies in kleine groepen (in de panelruimten) die een diepgaande duik bieden in enkele van de belangrijkste thema's van het rapport, met een bijzondere focus ook op uitdagingen met betrekking tot COVID.​ -19 pandemie.


Goed om te weten

Automagically translated from FrenchOrganisator

Global Student Forum


Jouw naam :

Jouw voornaam * :

Jouw email adres * :

Telefoonnummer:

Jouw bericht * :

ONLINE

Waar is het?

Belgique Bruxelles, Belgique

ONLINE
Bruxelles
BelgiqueZIE KAART

REF.#333710 - EEN FOUT MELDEN

Dit vind je ook leuk:En anders ... zie agenda

De Agenda

Zie alles wat er rond
jou te doen is

Neem Supermiro
overal met je mee.

ios android

Hey, ga niet weg...
Ontvang alles wat er
in jouw buurt gebeurt

Alle tips
events
goede adressen

  • Favorieten
  • 2021-03-01 16:00:00 2021-03-01 17:00:00 Europe/Paris Dialoog: UNESCO, GSF, ESU en OBESSU Ter gelegenheid van Zero Discrimination Day 2021 zullen het GEM-rapportteam van UNESCO en het World Student Forum, ESU & OBESSU een interactief webinar organiseren over de bevindingen en aanbevelingen van het regionale rapport van 2021. Het evenement zal de activiteiten van jongeren uit de regio belichten die pleiten voor de bescherming van de rechten van elk kind, inclusief hun recht om naar school te gaan en te leren, ongeacht hun identiteit en woonplaats. Deze ervaringen zullen helpen om de 3,7 miljoen kinderen in de regio die geen onderwijs hebben, beter te begrijpen en om veelbelovende door jongeren geleide veranderingsinitiatieven te delen. Deelnemers zullen een verklaring van jongeren presenteren waarin ze schetsen hoe ze meer betrokken zouden willen worden bij het ontwerp en de implementatie van inclusief onderwijsbeleid om aan nationale besluitvormers te presenteren. Het format omvat een presentatie van het nieuwe regionale rapport voor 2021 en discussies in kleine groepen (in de panelruimten) die een diepgaande duik bieden in enkele van de belangrijkste thema's van het rapport, met een bijzondere focus ook op uitdagingen met betrekking tot COVID.​ -19 pandemie. Bruxelles, Belgique European Students' Union
SLUITEN

Favorieten

Om toegang te krijgen tot jouw favorieten moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Favorieten

Om toegang te krijgen tot jouw favorieten moet je ingelogd zijn!

SLUITEN
SLUITEN

Personaliseer je resultaten

Om toegang te krijgen tot jouw voorkeuren moet je ingelogd zijn !

SLUITEN

Een thema volgen

Om dit thema te volgen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Een thema volgen

Om dit thema te volgen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Goede adressen volgen

Om dit goed adres te volgen moet je ingelogd zijn

SLUITEN

Een business volgen

Om deze business te volgen moet je ingelogd zijn

SLUITEN

Event-dropper

Om een Mirette voorstel te doen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Ja, ik wil hem verwijderen

Ja Nee
SLUITEN

Well done, jouw instellingen voor de SuperNieuwsbrieven werden toegepast

SLUITEN

Event-dropper

Om een Mirette voorstel te doen moet je ingelogd zijn!

tu n'as pas autorisé la localisation ?

SLUITEN
SLUITEN