Feministische strijd in de LGBTQIAP+ gemeenschap

  • beauté
  • strijdlust
  • Lgbt
  • LGBTQI
  • Mmmhhh tu sembles intéressé par "LGBTQI". Clique sur les mots clefs qui te plaisent... et hop ne rate plus rien les concernant. A toi de jouer !

De tijd gaat snel en we zijn al in S3!

Ondanks de huidige beperkingen zal Angela inderdaad aanwezig zijn, in ieder geval op uw netwerken, in dit tweede kwartaal.

Om in stijl te beginnen, hebben we besloten om u de komende week (S4) de geschiedenis van de strijd voor de rechten van LGBTQIA + -mensen te presenteren, maar ook de manier waarop feministische strijd wordt gearticuleerd met en door LGBTQIA + -strijd.

LGBTQIA + -activisme heeft vaak een weerklank gevonden van wat geleid wordt door feministen en waarmee het vandaag de dag nog steeds een soms tegenstrijdige relatie onderhoudt. Kunnen we daarom de feministische en LGBTQIA + -strijd samenvatten in één en dezelfde strijd?

En hoe zit het met mensen die te vaak vergeten of onzichtbaar zijn binnen de feministische beweging? Wat kunnen trans- en feministische strijd voor elkaar betekenen? Wat zijn de conflicten die hen verdelen, maar vooral de mogelijke allianties?

We komen ook terug bij de Stonewall-rellen, vaak beschouwd als het startpunt van de strijd voor de erkenning van de rechten van LGBTQIA + -mensen. Maar wat is het nu, ongeveer 50 jaar na deze gebeurtenis? Hoe is deze strijd geëvolueerd?

Vind ons elke dag tussen 12.00 en 18.00 uur, van 22 tot 26 februari, voor meer informatie over deze vragen en nog veel meer!

Inderdaad, elke dag van de week zal er een podcast, een video, een artikel, een activist,… worden gepresenteerd om ons elke dag verder te bevragen en ons een beetje meer te deconstrueren.

Zie je maandag !


Goed om te weten

Automagically translated from French


Organisator

L'Angela


Jouw naam :

Jouw voornaam * :

Jouw email adres * :

Telefoonnummer:

Jouw bericht * :


ONLINE

Waar is het?

Belgique Bruxelles, Belgique

ONLINE
Bruxelles
BelgiqueZIE KAART

REF.#334280 - EEN FOUT MELDEN

Dit vind je ook leuk:En anders ... zie agenda

De Agenda

Zie alles wat er rond
jou te doen is

Neem Supermiro
overal met je mee.

ios android

Hey, ga niet weg...
Ontvang alles wat er
in jouw buurt gebeurt

Alle tips
events
goede adressen

  • Favorieten
  • 2021-02-22 12:00:00 2021-02-26 18:00:00 Europe/Paris Feministische strijd in de LGBTQIAP+ gemeenschap De tijd gaat snel en we zijn al in S3! Ondanks de huidige beperkingen zal Angela inderdaad aanwezig zijn, in ieder geval op uw netwerken, in dit tweede kwartaal. Om in stijl te beginnen, hebben we besloten om u de komende week (S4) de geschiedenis van de strijd voor de rechten van LGBTQIA + -mensen te presenteren, maar ook de manier waarop feministische strijd wordt gearticuleerd met en door LGBTQIA + -strijd. LGBTQIA + -activisme heeft vaak een weerklank gevonden van wat geleid wordt door feministen en waarmee het vandaag de dag nog steeds een soms tegenstrijdige relatie onderhoudt. Kunnen we daarom de feministische en LGBTQIA + -strijd samenvatten in één en dezelfde strijd? En hoe zit het met mensen die te vaak vergeten of onzichtbaar zijn binnen de feministische beweging? Wat kunnen trans- en feministische strijd voor elkaar betekenen? Wat zijn de conflicten die hen verdelen, maar vooral de mogelijke allianties? We komen ook terug bij de Stonewall-rellen, vaak beschouwd als het startpunt van de strijd voor de erkenning van de rechten van LGBTQIA + -mensen. Maar wat is het nu, ongeveer 50 jaar na deze gebeurtenis? Hoe is deze strijd geëvolueerd? Vind ons elke dag tussen 12.00 en 18.00 uur, van 22 tot 26 februari, voor meer informatie over deze vragen en nog veel meer! Inderdaad, elke dag van de week zal er een podcast, een video, een artikel, een activist,… worden gepresenteerd om ons elke dag verder te bevragen en ons een beetje meer te deconstrueren. Zie je maandag ! Bruxelles, Belgique Chelln
SLUITEN

Favorieten

Om toegang te krijgen tot jouw favorieten moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Favorieten

Om toegang te krijgen tot jouw favorieten moet je ingelogd zijn!

SLUITEN
SLUITEN

Personaliseer je resultaten

Om toegang te krijgen tot jouw voorkeuren moet je ingelogd zijn !

SLUITEN

Een thema volgen

Om dit thema te volgen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Een thema volgen

Om dit thema te volgen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Goede adressen volgen

Om dit goed adres te volgen moet je ingelogd zijn

SLUITEN

Een business volgen

Om deze business te volgen moet je ingelogd zijn

SLUITEN

Event-dropper

Om een Mirette voorstel te doen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Ja, ik wil hem verwijderen

Ja Nee
SLUITEN

Well done, jouw instellingen voor de SuperNieuwsbrieven werden toegepast

SLUITEN

Event-dropper

Om een Mirette voorstel te doen moet je ingelogd zijn!

tu n'as pas autorisé la localisation ?

SLUITEN
SLUITEN