De personal assistant van jouw vrije tijd!

Laat je begeleiden, Supermiro organiseert jouw uitje en zorgt voor alles!
Voilà !

Bereid je voor op heel leuke momenten dankzij onze applicatie...
En stop vooral niet met uitgaan, genieten en lachen!


Ontmoet ons vrolijk team

eLfy
eLfy CEO Chief Entertainment Officer 😆
Christophe
Christophe CTO informagicus
Mathilde
Mathilde Business developer Cliënten verwenner
Cléo
Michaël Business Developer Chouchouteur Supermiro Le Club
Camille
Amandine Business Developer Chouchouteuse junior small & medium businesses
Camille
Camille Marketing Specialist Content Rockstar
Pauline
Pauline Content Specialist Happy Captain Content & Customer Success
Pauline
Charlotte Events specialist Partners negociation & events

We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Ben je een gedreven kandidaat en zou je graag bij ons vrolijk team horen?(Je hebt groot gelijk, het is hier echt leuk en de bureaus zijn helemaal cool!)

Solliciteer


De box office dat is waar het allemaal gebeurt...

is gemaakt, getransformeerd, gerealiseerd...


2014

Supermiro, een idee made in Luxemburg 🇱🇺

eLfy vindt het leuk om, telkens als ze uitgaat of op reis gaat, atypische en leuke plekken te ontdekken, typische gerechten te testen, om ieder hoekje van haar eigen stad te kennen en verschillende concepten te leren kennen. Toen ze in Luxemburg aankwam hoorde ze veel mensen klagen over hoe weinig er te doen was in Luxemburg en dat er ook geen manier was om gemakkelijk te zien wat er allemaal te doen is.
Meer was er niet nodig om haar te overtuigen dat dit een echte kans was die zij moest grijpen om de uitjes en de vrije tijd van de mensen opnieuw uit te vinden; dit is het begin van het Supermiro avontuur.

2014

De oprichters en het prototype van Supermiro

eLfy vindt dan haar Informagicus, Christophe. Zij zweren elkaar trouw te zijn en bouwen samen de eerste Beta versie van de website op: speels, handig, fun en leuk. Zo is Supermiro ontstaan

title

Jan. 2015

Lancering van de service

Een vroege ochtend in de winter, nog voor dat de vogeltjes begonnen te zingen, was Supermiro eindelijk online om haar succes te testen bij de users, organisators et adverteerders. En toen de lente er eindelijk was, waren er al 10 000 vrolijke Luxemburgse Supermiro 's die de service regelmatig gebruikte. En dit allemaal dankzij mond tot mond!

title

Mei 2015

Partnerschap met RTL

En toen, opeens, amper een paar weekjes na de lancering, wordt Supermiro gezien door de reus RTL. Toen ontstond een goddelijke partnerschap en hop, Supermiro kan nu ook alle goede plannen van de week en van het weekend in een agenda publiceren!

Juni 2015

Cliënten én een Design Award

De "Silver du Design" prijs beloont de Design, de UI en de UX van het platform maar ook van de cliënten die hun events en hun merk blijven promoten met de hulp van Supermiro. Dit is het begin van Bootstraping, dat is eigenlijk hetzelfde als paardrijden, maar zonder botjes!

Q4. 2015

Eerste stappen van het crawling algoritme et van moderatie

Op dat moment besloot Supermiro zijn gezin een beetje uit te breiden, zij geven dus leven aan een kleine algoritme "die een dag groot zal worden"! Zijn naam is Vorax, en zijn superpower is dat hij alle events bij elkaar haalt die hij op een gegeven locatie kan vinden.

Fév. 2017

Seed Round

Bij zonsopgang van 2017, ronde de Super oprichters een meeting af met drie groepen van bedrijfsinvesteerders en Business Angels.
Deze fondsen geven hen de kans om het Team verder te ontwikkelen, om een tweede testmarkt in Brussel te lanceren en om nieuwe producten en functies te testen.

2017

Het team groeit en groeit...

De zoektocht naar DE grappigste en beste collega's begint: daarom kwamen er ineens cliënten verwenner, algoritme temmers en Java & Swift dansers tevoorschijn!
Het gezin blijft groeien en krijgt een leuke naam: Ons Vrolijk Team! En ze zijn niet te stoppen; ping pong wedstrijden op kantoor, kaart wedstrijden en food battles (een beetje als dance battles waar iedereen opkomt met de beste recepten waar).

title

2017

...en lanceert haar app en nieuwe producten

Na alle wedstrijden en eten is heeft het team meer energie dan ooit en deelt zoveel nieuwe producten uit als Sinterklaas in december: de app komt uit, een Engelse versie van de website, ontdekken van goede adressen en nog meer events...

title

Nov. 2017

Best Online Expérience of the Year

Deze nieuwe producten werden heel snel beloond dankzij de "Best Online Experience of the year" prijs en daarna volgde een superparty met het superteam!

title

Déc. 2017

Lancering van onze service in Brussel

Net op tijd voor kerst, Supermiro zet een voet in Brussel. Wat een mooi kerst cadeau voor België

Jan. - Juin 2018

Supermiro pakt het anders aan

Ons vrolijk team is een gekke doos en mensen houden daarvan! Daarom besloten ze om hun goede vibes te blijven verspreiden en kwamen ze op met de gekste campagnes (en ze hebben er nog heel veel liggen!). Ze zijn niet meer te stoppen en hun creativiteit neemt het over, voor het grootste plezier van hun Instagram fans, lanceren ze hun eerste straat campagne #busachtereind!

title

Nov. 2018

Een gewaagde streek Marketing

« Na onze #busachtereind campagne in mei 2018, waren wij steeds op zoek naar gekke ideeën. Daarvoor hebben wij naar onze gebruikers geluisterd: « het zou wel leuk zijn om die onderbroeken in het echt te zien». Daar moesten wij eerst om lachen maar we hebben het idee laten groeien. Niet lang daarna gingen we aan de slag met de design en de productie. De onderbroeken waren er, en daar moesten wij iets mee doen: ons eerst Supermiro event, Onderbroek Party! In de koude winter, in alle hoekjes van Luxemburg, stonden wij daar met onze onderbroeken. Zo gingen wij op zoek naar onze gebruikers! »

30 Nov. 2018

2 awards voor hun marketing

Tijdens de Marketers Awards ceremonie, wint Supermiro de « Best Marcom Strategy of the Year » award voor hun marketing content en de storytelling met gebruik van Social Media sinds 2015, en voor hun grappige, verrassende campagnes sinds 2017. Supermiro wint nog een tweede award: « Best Marcom Project of the Year ». Deze prijs is voor hun gewaagde campagne "Saga Culotée" die in 2016 begon met de illustratie van mannelijk ondergoed voor Valentijnsdag. Deze werd opnieuw gebruikt voor hun campagne #busachtereind, de street marketing actie die ze ondernamen in het hartje van Luxemburg stad, genoemd "Onderbroek Party".

Mei 2018

Supermiro, de superslimme personal assistant van jouw vrije tijd

Met de komst van de bot expert die het Vrolijk Team komt aanvullen, gaat Supermiro de wereld van de robots veroveren. En ze komen veel verschillende soorten tegen: grote, kleine, grappige, … Wat doen ze hierna? Ze ontwikkelen, ontwikkelen en ontwikkelen nog om hun producten zo goed mogelijk te maken. Sommige van het Vrolijk Team moeten het zelfs wat rustiger aanpakken, hun hersens zitten vol gekke ideeën! Ze zijn echt niet meer te stoppen ! Oneindig ver, en verder? Rustig aan Buzz...

Wist je dat wij een speciaal voor jou een super app hebben ontworpen? Hoezo heb je die nog niet gedownload?

SLUITEN

Favorieten

Om toegang te krijgen tot jouw favorieten moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Favorieten

Om toegang te krijgen tot jouw favorieten moet je ingelogd zijn!

SLUITEN
SLUITEN

Personaliseer je resultaten

Om toegang te krijgen tot jouw voorkeuren moet je ingelogd zijn !

SLUITEN

Een thema volgen

Om dit thema te volgen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Een thema volgen

Om dit thema te volgen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Goede adressen volgen

Om dit goed adres te volgen moet je ingelogd zijn

SLUITEN

Een business volgen

Om deze business te volgen moet je ingelogd zijn

SLUITEN

Event-dropper

Om een Mirette voorstel te doen moet je ingelogd zijn!

SLUITEN

Ja, ik wil hem verwijderen

Ja Nee
SLUITEN

Well done, jouw instellingen voor de SuperNieuwsbrieven werden toegepast

SLUITEN

Event-dropper

Om een Mirette voorstel te doen moet je ingelogd zijn!

tu n'as pas autorisé la localisation ?

SLUITEN
SLUITEN
SLUITEN

Supermiro is getting a makeover for Brussels and Geneva.
The service will not be available for the next few months in these two areas.
But remains AVAILABLE for Luxembourg and the Greater Region.